Afslag

Fik en mail den anden dag, den handlede om et manuskript jeg har sendt ind til forlaget Petunia også kendt som Nelumbo. Desværre var det et nej til min historie :

En skør decembermorgen.

Der handler om Josefine og Carlo der bliver kastede ud i et vildt eventyr på deres vej og videre ind i historien, for at jagte det eller dem der har fået Solbakkevej til at sne inde.

Der blev skrevet at ideen med en kalender var god og at historien var sød. Men den krævede en del redigering og der var flere ting at overveje i forhold til format, illustration og formidling af den.

Selvom det er endnu et nej i min bunke, føler jeg at min historie nok skal komme ud i verden på den eller anden måde.

Nej, Negativ, Kort, Spiral, Aflysning, Afvisning

16 thoughts on “Afslag

 1. Hvor ligger historien Mimi? jeg kommenterer hjertens gerne – nu hvor det ser ud til at DnS går ret så meget op i limningen – jeg tænker jeg melder mig ud ligesom mine gode gamle veninder Livsglæde og Anni Prinz har gjort

  Liked by 1 person

 2. Hej mimi – ok – hvis den er så lang, må jeg nok lige vente – jeg har 2×10 sider jeg skal læse og kommentere inden mandag aften – jeg kan heller ikke finde ud af det, der sker i DnS Savina er ked af det og har lige sat et opslag ind, men jeg gider ærlig talt ikke mere – jeg synes i forvejen det er alt for snævert, kun at skrive til DnS en enkelt gang om året. Har skrevet i Livsglædes tråd med bl.a. Dorte fra Forfatterklassen om, at vi kan lave en lille gruppe for os selv. Ved slet ikke hvad jeg skal bruge 24 kommentarer til på en enkelt tekst. Det bliver noget pjat. kh millemosesmerete

  Like

  1. Hej Mille
   Ja jeg forstår heller ikke helt konceptet, for vi har jo bruge for gode og konstruktive kommentarer ikke 24 halve vinde…
   Jeg vil gerne sende min tekst til dig, men kun hvis du har tid, lyst og overskud.
   Håber du har en dejlig søndag!!
   Knus Mimi K

   Liked by 1 person

   1. I dag skal jeg i fysisk skrivegruppe og har desværre ikke fået lavet noget nyt selv – lidt ærgerligt at min gode tid i lørdags gik med roderi i DnS – men du må gerne sende en tekst til mig i ugens løb. Helst ikke for lang jeg skal være færdig med “Frank vender hjem” til DRs romanklub på torsdag – derefter har jeg ikke flere ting, der SKAL læses.

    Like

   2. Hej Mille
    Øv at det ikke virkede med teknikken med tak fordi du prøvede og jeg har bestemt mig for at der skal ske noget med grammatikken. Den skal ikke være min hindring for at komme videre med historierne.
    Kh Mimi K

    Liked by 1 person

   3. lyder som en god ide Mimi – du er ikke særlig dårlig til det, men når vi skal sende manus ind tror jeg godt det kan være udslagsgivende, hvis du er oppe mod andre, der er mere sikre i retskrivningsdelen. kh m

    Liked by 1 person

 3. Hej Mille
  Ja du har ret og derfor må jeg se om jeg kan stramme det op, hvordan er det med at jeg starter en del sætninger med hun? Skal jeg skrive dem om ?
  Håber det er ok jeg spørger, har jo skrevet den om en del gange.
  Kh Mimi K

  Liked by 1 person

 4. Hej igen Mimi – det her via blog fungerer heldigvis for mig – der skal jeg ikke indover sønnekens mail-indstallering først – bloggene kommunikerer åbenbart uafhængigt af pc-erne med hinanden.
  Jeg synes du skal gennemgå hele teksten for hun/han/hendes/hans – prøv at variere brugen af de personlige stedord. Måske kan du en enkelt gang starte en sætning med “hun” – men især bruger du “hendes” alt for ofte.
  Det undrer mig også, at stavekontrollen ikke retter, når du f.eks. skriver en datidsform med endelsen -ende lige efter, at du har skrevet “blev” for så skal udsagnsordet ændres til kort tillægsform, der ender på – t (som regel) men der er så mange afvigelser fra alle reglerne i den danske grammatik, at det næsten er håbløst at sætte i system, når man skal forklare det. kh m

  Liked by 1 person

  1. Hej Mille
   Jeg er gået gang og tak for det, det giver god mening. Ja det vil jeg da prøve og så se om min tekst ikke bliver bedre.
   Det betyder meget at du gider at bruge tid på at forklare de ting jeg ikke helt forstår.
   Kan jeg finde afvigelserne på sproget.dk.
   Kh Mimi K

   Liked by 1 person

   1. hej igen…. jeg ved ikke, hvor du kan finde afvigelserne, jeg havde i sin tid mange ordblinde elever under FOF`s gratis undervisningstilbud og dengang fandtes der ikke noget brugbart materiale, jeg var nødt til at sige til dem, at den eneste vej frem var at øve sig i at skrive og gentage i en uendelighed – sådan blev os “gamlinge” jo også trænet til at huske og genkende, hvordan f.eks. verberne(udsagnsordene-gøreordene) opførte sig.
    Heldigvis tror jeg skriftsproget efterhånden tilpasser sig talesprog, så bare skriv løs – det afhænger af forlagene om de accepterer manglerne i grammatikken.
    Den gode historie serverer du i hvert fald fint på “et sølvfad”…. fortsat god vinterferie til dig og dine piger. khm

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s