Date night del 2

Her kommer anden del af date night.

Hvis du ikke har læst første del så er den her:

Date night

 

Cindy var på vej ned af trappen, indeni faldt alt fra hinanden.Hun syntes at han var sød. Men alt den godhed havde overrumplede hende, så hun gik i den sædvanlige forsvarsposition. Nu gik hun ud på gaden i den frostklare aften, himlen lyste op med små stjerner. Hendes støvler gav genlyd som hun vandre ind mod midtbyen. For at se hvor der var fest i gaden.

Hun tænkte over om hun var for hård ved ham, faktisk havde han ramt noget i hende som hun ikke kunne sætte ord på.Mens hun gik der og grublede summede hendes telefon nede i tasken. Hun tog den op, naughty boy 1975 havde skrevet til hende.

Orkede hun mere lir i aften? Fornemmelsen af optræk til noget sjov og ballade kriblede i hendes mave. Hun skrev tilbage til ham og kunne mærke hun fik svedige hænder. Han ville mødes med hende på The Floating Duck, sært sted at mødes. Det var mest for metal og grunge folk, men okay hvorfor ikke.

Det var koldt og hun gik hurtigt for at holde varmen, den smarte kjole var ikke egnet til det kolde vejr.Hun gned sine arme for at få liv i dem. Hvad havde hun dog tænkt på da hun tog den på.

Hun var nået til gågaden, hvor der var mange mennesker der gik ud og ind fra de forskellige beværtninger. Der lugtede af øl og pizza og hun glædede sig til at komme ind i varmen for at få noget at drikke. Gad vide hvordan han så ud, hvis han ikke var lækker, kunne hun bare luske af igen. De havde aftalt at han skulle sætte et rødt tørklæde i sin jakke, så hun kunne se at det var ham. Udenfor The floating Duck var der mange mennesker, sortklædte punker med regnbue hår og piercinger som Cindy ikke troede var muligt. I døren stod en gigantisk dørmand som så op og ned af hende. Så lukker han hende ind, varmen slog hende i hovedet og sælsom musik nåede hendes øre. Nå ja tænkte hun en gang skal jo være den første. Hun trådte ind og følte sig ret malplaceret i den grønne kjole. Herinde var de alle klædt i sort og der herskede en mærkelig løssluppen stemning. Foran scenen stod der en gruppe unge menneske og headbangede til bandet. Hun havde aldrig helt forstået hvad den dans gik ud på.

Hun fik øje på ham, han var høj, med mørkt karseklippet hår og iklædt et sort jakkesæt. Hun betragtede ham, han havde skarpe træk og ørnenæse. Han kunne godt gå an.Hun gik hen imod ham og smilede. Han fik øje på hende og lyste op, han løftede en farvestrålende drink imod hende. Hun satte sig på stolen ved siden af ham, de begyndte at snakke sammen. Hun følte sig hurtigt på bølgelængde med ham. Han fortalt om sit arbejde som skiguide og hun var ved at falde ned af stolen af grin. Da han fortalte om en kvinde der havde slået en kolbøtte ud af en skilift på vej op. Hun fortalte om sit job som kassedame og alle de sjove typer hun mødte. Han smilede varmt til hende og det her var så meget mere end bare et one night show. Måden han så på hende fik alt indeni hende til at skælve. Han fik hende til at tænke på frække ting, hun aldrig havde haft fantasi til. Hun skulle havde ham med hjem! Koster hvad det ville.   

 

5 thoughts on “Date night del 2

 1. Hej Mimi K,
  Ærgerligt for dig, du fik afleveret så sent, for så kniber det med kommentarer. Jeg har lige læst hvad du skrev i sidste måned, for jeg kan se, det her er en fortsættelse. Den unge barmfagre kvinde er tilsyneladende faldet lidt ned og er knapt så ivrig som hun var i den bebrillede ungersvends selskab. Måske fordi han her er mere interessant, så hun slår sig i første omgang til tåls med kun at snakke? Det gør hun sikkert fornuftigt i, lyder det til. Måske chance for en længerevarende forbindelse?
  Beskrivelse af miljøet virker lidt specielt, får vi i næste måned at vide, om beværtningen med det underligt klingende navn er samlingssted for særlige grupper? Handel, stoffer, hælere ?? Eller måske sex- dyrkere af ukendt format? Historien er i hvert fald god at bygge videre på, så jeg venter spændt.
  Hilsen Ella

  Like

 2. Hej Ella
  Ja det var lige på falderebbet den kom med her og tak fordi du læser og kommetere den. Milijøet er faktisk tyvstjålet fra en anden historie jeg skriver på, men synes at kontrasten mellem hende og det milijø var spændede.
  Dejligt at du synes den er god at bygge videre på.

  Med venlig hilsen Mimi

  Liked by 1 person

 3. Hej igen
  tror du har været inspireret af erotiktemaet i Skriverejsen, for den her historie lægger op til, at nu kommer der kul på sexscenerne – den røde klud i jakken synes jeg du skal have med, når hp møder den nye date – regner med at det stadigvæk er valentinsdag – og netop en rød klud (på en tyr) antyder noget saftigt. Hvis du skal bruge den i andre sammenhænge, lagde jeg også mærke til, at hp i del 1 har en hvis bluse på og her i del 2 en grøn kjole – det er sådan noget man som betalæser lige skal gøre forfatteren opmærksom på.
  – skynder mig videre til del 3 for der er bestemt potentiale i den her historie …. kh m

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s